Skip to main content Skip to footer

Belangenbehartiging Greenport Boskoop is gesprekspartner van overheden en landelijke vakorganisaties voor zaken die voor onze greenportregio van belang zijn.

Samen optrekken is samen sterk!
Wij overleggen regelmatig met de gemeenten, de provincie en het hoogheemraadschap, maar ook met Anthos, Greenports Nederland en LTO bijvoorbeeld. Daarbij stellen wij voor u aan de orde wat speelt in de boomkwekerij en in onze regio: zaken als herstructurering, waterberging en waterbeheer, infrastructuur, fytosanitaire zaken en ga zo maar door.

Sterk voor de sector
Naast belangenbehartiging maken wij ons ook op andere manieren sterk voor de sector. Zo organiseren wij netwerkbijeenkomsten, tuinavonden en kwekerscafé’s met interessante thema’s. Deze bijeenkomsten bieden boomkwekers de perfecte gelegenheid collega’s te ontmoeten en informatie en ervaringen uit te wisselen.

Via onze digitale nieuwsbrief GreenPost houden we u up-to-date over nieuws, ontwikkelingen en wetenswaardigheden binnen de sector.

LOPENDE PROJECTEN

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.