Skip to main content Skip to footer

Van productiemedewerker tot bedrijfsleider!

In samenwerking met een aantal opleiders is er de mogelijkheid om diverse opleidingen en modules te volgen in regio Boskoop. Zo kan een productiemedewerker doorgroeien naar een leidinggevende functie of een zij – instromer bijscholen door een module teelt- en productkennis te volgen. De cursusbijeenkomsten worden zo veel als mogelijk georganiseerd op diverse bedrijven in de regio Boskoop. 

Voor de meeste van onderstaande opleidingen en modules is de collandsubsidie beschikbaar voor medewerkers onder CAO Open teelten. 

Opleidingen en cursussen

Cursus Assortimentskennis Incompany

Deze cursus is bedoeld voor bedrijven die intern hun medewerkers een breder assortimentskennis wil laten opdoen. Dit kan als individueel bedrijf of met 1 of 2 collegabedrijven samen. 

Vooraf wordt in overleg bepaald welk assortimentsgroep(en) aan bod moet komen. 

Voor deze cursus is 85% collandsubsidie beschikbaar*

* De collandsubsidie is beschikbaar voor medewerkers onder CAO Open teelten en bedrijven die zijn aangesloten bij Colland Arbeidsmarkt. Kijk hier voor de voorwaarden en de actuele vergoedingen/regelingen. 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.