Skip to main content Skip to footer

26 oktober

Zeven klassen doen weer mee met de Tuinbouw Battle!

En in deze najaarseditie van de Tuinbouw Battle leren ze de rotsplantjes kennen. Wat een fantastisch project is de Tuinbouw Battle. Enthousiast gaan de leerlingen aan de slag met plantjes; potten, kweken én zelf verkopen. Welke klas gaat dit najaar winnen…?!

Zeven klassen van vier scholen in Boskoop, Alphen, Reeuwijk en Hazerswoude-Dorp, doen dit najaar mee met de Tuinbouw Battle. Vier rotsplantjes potten de leerlingen in een bakje. Hun naam wordt er opgeschreven en nu goed verzorgen en klaar maken voor de verkoop. Ook krijgen de kinderen een gastles over de boomkwekerij. De plantjes zijn gesponsord door Kwekerij Slappendel, Van der Wolf Plant, Evergreen Rocky Plants B.V. en Van Buren BV. Allemaal hartelijk dank!

De Tuinbouw Battle is een project waar leerlingen van groepen 7 en 8 op een interactieve manier kennis maken met de sector. Elke editie wordt weer een andere plant uit de boomkwekerij in de spotlights gezet. Meer weten over de Tuinbouw Battle. Klik dan hier.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.