Skip to main content Skip to footer

Overslaglocatie Stibosplein

Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop exploiteert het overslagterrein genaamd Stibosplein. Ondernemers kunnen hier een plaats huren en gebruiken als overslag voor hun producten.

Vanaf 1 januari 2022 is het nieuwe overslagterrein in gebruik genomen op ITC terrein in Hazerswoude-Dorp. Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop exploiteert het overslagterrein genaamd Stibosplein. Ondernemers kunnen hier een plaats huren en gebruiken als overslag voor hun producten. Voor kleinere partijen is het een ideale oplossing om tegen geringe kosten orders met elkaar uit te wisselen. Ook levert deze voorziening een vermindering van het aantal verkeersbewegingen op in het gebied en daarbij dus ook een bijdrage in verduurzaming van de logistiek. Veel bedrijven vanuit de regio Boskoop  maken hier gebruik van, maar ook handelaren uit het land hebben ontdekt dat dit een handige plek is om kleine partijen met elkaar uit te wisselen.

Het gebruik van de overslagmogelijkheid is de laatste jaren toegenomen en de vrachtwagens die komen verladen, zijn steeds groter geworden. Daardoor heeft SBGB in 2021 een nieuw terrein gekocht van de Stichting Vakbeurs en is daardoor verdubbeld in de oppervlakte.

Heeft u interesse in het huren van een gedeelte overslagterrein, dan horen wij dit graag.
Voor informatie of aanmelden kunt u mailen naar Ria de Jong, riadejong@greenportboskoop.nl

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.