Skip to main content Skip to footer

30 november

Voorjaarseditie PLANTARIUM|GROEN-Direkt nagenoeg vol geboekt

De voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt is bijna uitverkocht. “De laatste dagen bleven de aanvragen binnen komen en stroomde de beursvloer heel snel vol. We merken dat de sector weer in een positieve flow zit en bekijken op dit moment of we nog wat extra ruimte kunnen creëren om iedereen een plek te geven”, zegt beursmanager Marjolein Wieckardt.

Met nu al meer dan 150 exposanten en de 5000 monsterlagen op de GROEN-Direkt Voorjaarsbeurs is de voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt dé aftrap van het nieuwe tuinplantenseizoen. De komende editie krijgt dezelfde indeling als de afgelopen Najaarseditie. Door zowel exposanten als bezoekers werd de nieuwe indeling erg gewaardeerd. De interactieve beursplattegrond en de informatie van de deelnemers is op de website te bekijken. Bedrijven die interesse hebben voor de laatste beschikbare plaatsen kunnen zich inschrijven via de website.

Green Retail Awards

Tijdens de voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt wordt de Green Retail Award in de categorie Bezoekersfavoriet uitgereikt. Exposanten en leveranciers van GROEN-Direkt die hun nieuwe product extra in de schijnwerpers willen zetten kunnen hun product voor deze keuring aanmelden. Tijdens de beursdagen brengen de bezoekers hun stem uit op het product dat in hun ogen het beste nieuwe product is. De inzendingen worden direct na de entree op de beurs gepresenteerd. Aanmelden voor deze keuring kan via de website en is mogelijk tot en met woensdag 24 januari 2024. De Green Retail Award wordt op woensdag 7 februari rond 14:00 uur feestelijk bekend gemaakt.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.