Skip to main content Skip to footer

18 december 2023

VNG-congres in Greenport Boskoop

Het Groene Hart en ook Greenport Boskoop worden volgend jaar prominent op de kaart gezet. De gemeenten Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden organiseren op 25 en 26 juni 2024 het VNG Jaarcongres. Bestuurders vanuit heel Nederland komen deze dagen bij elkaar om kennis te delen en kennis en inspiratie op te halen.

Hoogeveen Plants op het ITC Boskoop/Hazerswoude is gastlocatie voor ruim 3000 bestuurders die het VNG-congres bezoeken. In het programma zijn ook veel deelsessies/excursies in de regio opgenomen. Belangrijke thema’s zijn vergroening, bodemdaling, energie, woningbouw, de toekomst van de landbouw, bestaanszekerheid en gezond leven.

Als Greenport Boskoop hebben wij een aantal voorstellen voor deelsessies ingediend om onze sector onder de aandacht te brengen. Voorzitter Michiel Gerritsen: “We weten nog niet of onze voorstellen gekozen worden, maar we hopen een bijdrage te mogen leveren.”

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.