Skip to main content Skip to footer

TV-serie ‘Bollenjongens’ te zien op RTL

De tv-serie ‘Bollenjongens’ wordt in april uitgezonden door RTL Z. ‘Bollenjongens’ vertelt het verhaal van de Bollenstreek. Toen, nu en in de toekomst. Overdevest volgt in het programma een jaar lang het werk van elf bollenjongens, jonge ondernemers die het hele jaar druk zijn om de bollenvelden in bloei te krijgen en bollen te exporteren over de hele wereld.

Eerder was ‘Bollenjongens’ al te zien op TV West. Overdevest: “RTL en Videoland toonden ook interesse in de serie. Voor televisie is RTL Z qua profiel de meest logische keuze voor dit programma. Op deze zender zijn vaak mooie documentaires te zien over hoe producten tot stand komen en hoe bepaalde sectoren werken. En dat Videoland de serie ook wil hebben is natuurlijk helemaal fantastisch. Videoland heeft meer dan een miljoen abonnees in Nederland die ‘Bollenjongens’ kunnen streamen wanneer ze maar willen.”

RTL Z zendt ‘Bollenjongens’ uit als de Bollenstreek vol in bloei staat. Op dinsdag 11 april zijn de eerste zes afleveringen te zien en een week later, op dinsdag 18 april, de andere vier afleveringen. Ook wordt de serie nog twee keer herhaald, op woensdag- en zaterdagavond.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.