Skip to main content Skip to footer

23 maart

Tuinen van Boskoop houdt 23 maart open dag: 'Iedereen is welkom'

Er wordt druk gewerkt bij Tuinen van Boskoop, maar op zaterdag 23 maart rijden de trekkers en vrachtwagens even niet. Dan kan het publiek tussen 13.00 en 16.00 uur de voortgang komen bekijken. Projectleider Peter Mathot vertelt wat er te zien is.

Volgens Mathot krijgt het park steeds meer vorm: ,,Paden, bruggen en borders zijn aangelegd. Het natuurlijke speelpad, op een eiland, is op deze middag geopend. En er is nog veel meer te zien en te doen.”

De deelnemers van Tuinen van Boskoop, verenigingen en organisaties die een bijdrage leveren aan het park, zijn 23 maart aanwezig en vertellen wat zij gaan betekenen voor de nieuwe attractie van Boskoop.  Daarbij kan het publiek actief meedoen. Zo kun je het imkerpak ontdekken, aangeboden door Imkervereniging Groene Hart, meevaren in een elektrische rondvaartboot van Stichting Rondvaarten en Promotie Boskoop (vanaf het Boomkwekerijmuseum) en een interactieve speurtocht houden over het terrein.

Tuinen van Boskoop zoekt ook mensen die mee willen helpen tijdens de open dag of die als vrijwilliger een bijdrage willen leveren aan het onderhoud van de tuinen of bij andere werkzaamheden. Belangstellenden kunnen informatie opvragen tijdens de open dag of via www.tuinenvanboskoop.nl

Projectleider Mathot hoopt veel Boskopers en andere geïnteresseerden te mogen begroeten. De belangstelling is al heel groot. ,,Iedereen, jong en oud, is welkom om een kijkje te komen nemen.”

Tekst: Morvenna Goudkade Foto: Tuinen van Boskoop

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.