Skip to main content Skip to footer

Tuinavond a.s. donderdag 11 juli!

Op veler verzoek organiseert de Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop tuinavonden. De combinatie van elkaar ontmoeten en delen van informatie over projecten maakt deze avonden interessant. In dit bericht het programma van 11 juli. 

Op 11 juli wordt een bezoek gebracht aan de onderzoekslocatie van Delphy aan de Dijkgraafweg 32 in Hazerswoude-Dorp. De inloop is om 18.45 uur, om 19.00 uur start het programma.

Uitleg zal gegeven worden over het project CloseCycle (creëren van potgrond met circulaire materialen), wAardewerk (circulaire aanvulgrond) en uitspoeling fosfaat oppervlaktewater. We gaan ook kijken bij het proef project CloseCycle.

Henk van der Smit zal ingaan op de unieke vorm van samenwerking waarbij de locatie Delphy tot stand gekomen is, namelijk een kavelcoöperatie.

Wilt u zich aanmelden vóór 11 juli bij r.hoogendoorn@greenportboskoop.nl zodat dat we een indicatie hebben van het aantal bezoekers?!

 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.