Skip to main content Skip to footer

TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij: nieuwe editie van start in november

Begin november gaat TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij weer van start. Dit programma is bedoeld voor ondernemers die hun bedrijf verder willen professionaliseren, inspelen op kansen en een meerjarige bedrijfsvisie willen bepalen. Tevens voor ondernemers, bedrijfsleiders en (beoogd) opvolgers die zich willen ontwikkelen op gebied van ondernemerschap en leiderschap.

Het programma is ontstaan in 2018 uit een samenwerking tussen de LTO, Rabobank, scholingsconsultenten Boomkwekerij en de Ondernemerschap Academy. Al meer dan 100 ondernemers en bedrijfsleiders hebben het programma afgerond. Het bestaat uit 5 verdiepende bijeenkomsten, 1-op-1 coaching-sessies, een persoonlijkheidsanalyse en inspirerende bedrijfsbezoeken. Daarnaast wordt u tijdens het programma begeleid door een coach, die fungeert als sparringpartner.

 

Het programma start begin november 2024 en is eind januari 2025 afgerond.

Op de website van de Ondernemerschap Academy vindt u alle informatie, kunt u de brochure downloaden en aanmelden voor deelname. Nog vragen? Bel de Ondernemerschap Academy: 030–2370700.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.