Skip to main content Skip to footer

Platform Duurzame Bedrijven Route

Op verzoek van het  Platform Duurzame Bedrijven Route roept Greenport Boskoop bedrijven op, die zich willen laten uitlichten op Nationale Duurzame Bedrijven Route om anderen met verduurzaming verder te helpen. Dit is ook een mooie kans om de organisatie op een andere, nieuwe manier te promoten.

In samenwerking met het Ministerie van Binnenlandse Zaken bieden we bedrijven de mogelijkheid zichzelf aan te melden op het platform Duurzame Bedrijven Route. Zo komen de organisaties eens op een andere manier onder de aandacht en helpen zij anderen op weg die nog zoekende zijn hoe zij het beste kunnen verduurzamen.

Zo doe je mee

  • Wie? Elke organisatie dat duurzame stappen heeft gezet kan meedoen. Denk aan energie besparen, vergroenen, afvalreductie, mobiliteit, circulariteit en meer. Er staan al meer dan 170 organisaties op de website en wekelijks komen er nieuwe bij.
  • Hoe? Je zet je organisatie eenvoudig op de site via duurzamebedrijvenroute.nl/aanmelden. Hulp nodig? Laat het graag weten, dan helpen wij daarbij.
  • Kosten? Meedoen is gratis

Extra informatie:

Nieuwsbericht Werving bedrijven NDBR-2024

Flyer Nationale Duurzame Bedrijven Route

 

Mocht je geïnteresseerd zijn kan je ook altijd onze LinkedIn volgen en/of abonneren op onze nieuwsbrief.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.