Skip to main content Skip to footer

Oproep voor werkgroep ‘robotisering’!

Greenport Boskoop doet een oproep doen aan geïnteresseerden voor deelname aan een werkgroep die nieuwe ontwikkelingen op het gebied van robotisering, data en AI voor onze Greenport Boskoop in kaart gaan brengen. Het streven is een team van 4 of 5 mensen.

Te denken valt aan het bezoeken van ontwikkelaars van innovaties, het delen van ervaringen van kwekers met innovatieve oplossingen, bezoeken bedrijven in andere sectoren. Ofwel op een brede manier op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en bespreken in hoeverre deze ontwikkelingen interessant en realiseerbaar kunnen zijn voor boomkwekerijgewassen en vaste planten in de Greenport Boskoop. Als u interesse heeft kunt u zich aanmelden bij de projectleider Robotisering Harry Stamps:  H.stamps@greenportboskoop.nl. Als u nog vragen heeft kunt u ook contact met hem opnemen via 06 22 374 152

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.