Skip to main content Skip to footer

9 september 2023

Open dag Onderzoekskwekerij Delphy

De deuren van de Onderzoekskwekerij van Delphy staan vrijdag 29 september weer open tijdens de jaarlijkse open dag. Deelname kan meetellen voor verlenging van uw spuitlicentie. Wat kunt u verwachten van het programma? Lees hier voor meer informatie. 

Op vrijdag 29 september organiseert Delphy hun jaarlijkse open dag op de Onderzoekskwekerij aan de Dijkgraafweg 32 in Hazerswoude Dorp.

Tijdens de open dag krijgt u een rondleiding over de locatie en een toelichting op openbare onderzoeken en projecten. Er wordt aandacht besteed aan diverse proeven zoals telen in nieuwe groeimedia, weerbare planten, duurzame aanpak echte meeldauw, wortelrotbestrijding, groenbemesters. In het ochtendprogramma ligt de focus wat meer op proeven in de vollegrond en in het middagprogramma ligt de nadruk op proeven in de containerteelt.

Deelname kan meetellen voor de verlenging van de spuitlicentie (categorie Teelt, licentie Uitvoeren en Bedrijfsvoeren). In het aanmeldformulier kunt u aangeven welk tijdsblok (09.00-12.00 of 13.30-16.30 uur) uw voorkeur heeft.

>>> Aanmelden klik hier. 

 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.