Skip to main content Skip to footer

1 maart

Ook werken/leren in het groen? Kom naar de informatiedagen voor de BBL opleidingen!

Op 10 april en 15 mei van 15.00-17.00 uur zijn er informatiedagen voor BBL Boomteelt (teelt en handel), BBL Groene Logistiek en BBL Hovenier

Op deze middagen wordt ook informatie gegeven over de brancheopleiding Medewerker/ Vakbekwaam medewerker Boomkwekerij en de opleiding Bedrijfsleider 1 Boomkwekerij. Alle opleidingen worden verzorgd in de Greenport Boskoop. De informatiedagen worden gehouden bij Vitelia Agrocultuur, Denemarkenlaan 10, Hazerswoude (tevens leslocatie).

Meer informatie is te vinden op de websites:

MBO-opleidingen

Opleidingen van Leven Lang Ontwikkelen is voor mensen die zich verder willen ontwikkelen in het vakgebied en voor zij-instromers.

Daarnaast is bij de Brancheopleiding de module Teeltvoorbereiding afgesloten. Alle facetten die met teeltvoorbereiding te maken hebben zijn in 7 bijeenkomsten aan de orde geweest. Er was aandacht voor zowel de pot- en containerteelt als voor de volle grond. Met thema's als bodem en substraat, uitgangsmateriaal, bemesting, water en de teeltvloer. Bij elk thema zijn interessante bedrijfsbezoeken afgelegd.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.