Skip to main content Skip to footer

20 juni 2023

NOG ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR| Robotics event bij Hoogeveen Plants

Op woensdagmiddag 28 juni vindt de Tree Robotics bijeenkomst plaats bij Hoogeveen Plants. Wilt u aan de slag met robotisering op uw bedrijf? Of het nu gaat om de eerste stappen naar robotisering of volledig gerobotiseerde processen, mis dit event niet. BIJNA VOL, NOG ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR.

Robotisering brengt veel mogelijkheden met zich mee, maar in de boomkwekerij, een erg diverse sector, brengt het ook de nodige uitdagingen met zich mee. Hoe gaan andere ondernemers hiermee om, en welke oplossingen bieden robotiseringbedrijven aan? Dit zal allemaal langskomen tijdens de Tree Robotics bijeenkomst in Hazerswoude-Dorp.

Op woensdagmiddag 28 juni vindt de Tree Robotics bijeenkomst plaats bij Hoogeveen Plants in Hazerswoude-Dorp. Bij dit bedrijf, dat vooroploopt op het gebied van robotisering, zullen verschillende sprekers komen vertellen over hun ervaringen met robotisering én welke uitdagingen ze daarbij tegenkomen. Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen organiseert, i.s.m. Greenport Boskoop, woensdagmiddag 28 juni een bijeenkomst over Robotica in de boomkwekerij. Speciaal bedoeld voor ondernemers in Greenport Boskoop. Het belooft een interessante middag met een gevarieerd programma te worden, voorafgegaan door een rondleiding op de locatie.

Kijk hier voor het hele programma en aanmelden. 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.