Skip to main content Skip to footer

Mbo-opleiding Groene Logistiek van start in Boskoop

De nieuwe mbo-opleiding Medewerker Groene Logistiek (Boom- en plantentelers) is tot stand gekomen in samenwerking met Yuverta mbo, mboRijnland en Greenport Boskoop. Deze hybride opleiding bestaat uit een combinatie van een leer- en werktraject bij één van de 10 deelnemende boomteeltbedrijven in de omgeving van Boskoop. 

De studenten gaan aan de slag met de logistiek binnen deze bedrijven. Tevens is er een stagedag en een lesdag op school in Alphen a/d Rijn. Tijdens de lesdag op school worden de algemeen vormende lessen en theorielessen gegeven. 

Unieke opleiding  
De opzet van deze opleiding is uniek, omdat het onderwijs aan de student op school én in het bedrijf wordt gegeven. Niet alleen praktijkbegeleiders, maar ook vakdocenten ondersteunen de studenten op het bedrijf. Studenten ontwikkelen zich op deze manier optimaal omdat zij de beroepskennis van school direct op de werkplek toepassen. De opleiding wordt gegeven op niveau 1 en 2 en start in september 2023. Meer informatie vindt u op de website.

Feestelijke opening
Een mooie samenwerking tussen beide onderwijsinstellingen én het bedrijfsleven waar we trots op zijn! We vieren dit dan ook graag met elkaar op maandag 17 april om 16.00 uur bij Houtman Logistiek (Denemarkenlaan 9, Hazerswoude-Dorp). U bent van harte welkom en kunt zich voor deze feestelijke bijeenkomst aanmelden door een mail te sturen naar a.vantilburg@greenportboskoop.nl.

 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.