Skip to main content Skip to footer

6 september

Landelijke Jongerendag Boomkwekerij

Alweer de vierde Landelijke Jongerendag Boomkwekerij staat er aan te komen op vrijdag 6 september 2024. Voor jongeren door jongeren.

.

Ditmaal openen boomkwekerijen van Opheusden haar deuren om jongeren uit de boomkwekerijsector welkom te heten met een mooi inhoudelijk programma en een gezellige barbecue. Want elkaar beter leren kennen is de start om kennis binnen de sector vast te houden en samen mooie nieuwe innovaties uit te rollen.

Er worden twee belangrijke toekomstgerichte thema’s toegelicht op de Jongerendag: technologie en klimaat. Bij technologie zal ingezoomd worden op: robotisering in de laanboomteelt; drones in de boomkwekerij en digitalisering op het veld. Bij het thema ‘klimaat’ komen de volgende onderwerpen aan bod: veenarme potgrond en klimaat robuust assortiment.

LTO Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen organiseert het event, in samenwerking met Treeport Opheusden, speciaal voor alle jongeren (16-35 jaar) die werken en leren in de sector en is gratis toegankelijk. 

Om de jongeren van Boskoop de gelegenheid te geven hieraan deel te nemen, organiseert Greenport Boskoop in samenwerking met het Green Education Fund van Groen-Direkt het collectieve vervoer naar Opheusden.

De organisatie roept jongeren (of wie zich jong voelt) zich aan te melden. Eenmaal aangemeld volgen nadere details. Wat betreft het collectief vervoer (per touringcar): houdt alvast rekening met de vertrektijd: om 11.30 uur vanaf de parkeerplaats van treinstation Boskoop aan de Parklaan.

Aanmelden voor vervoer?

(Wij verzorgen dan ook de aanmelding bij LTO)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekHNlw-sbjTeHwC4kt0loC86vJtpa9xFEyJpnstYl2u3V5Ew/viewform?usp=sf_link

Meer weten?

https://www.boom-in-business.nl/article/46174/landelijke-jongerendag-boomkwekerij-in-opheusden

Zelf aanmelden en eigen vervoer regelen?

https://www.lto.nl/landelijke-jongerendag-boomkwekerij/

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.