Skip to main content Skip to footer

23 November

Kom je ook even koffie drinken?

En aansluitend horen van een collega boomkweker - en met eigen ogen zien - wat hij met de hulp van een coach van Landbouwportaal Rijnland op zijn bedrijf heeft gedaan om de bodem- en waterkwaliteit te verbeteren? Kom dan op 23 november om 10.00 uur een kopje koffie drinken op het erf van boomkweker Jaco Laban in Hazerswoude-Dorp.

Jaco werd een paar maanden geleden in het zonnetje gezeten als 250e deelnemer van Landbouwportaal Rijnland. Hij vertelt (en laat zien) wat er op zijn bedrijf qua bodem- en waterkwaliteit verbeterd kon worden. René van Tol, de coach en adviseur bij Delphy, die hem succesvolle adviseerde, licht zijn advies toe en Inge van Paassen praat je bij over de mogelijkheden die Landbouwportaal Rijnland biedt: gratis en onafhankelijk advies over verschillende thema's én aantrekkelijke subsidies.

Van harte welkom van 10.00 tot 11.00 uur! Aanmelden? Is fijn (in verband met de hoeveelheid koffie/thee en koekjes) maar niet noodzakelijk, bij info@landbouwportaalrijnland.nl

Jac Laban & Zn
Voorweg 139, 2391 AJ Hazerswoude-Dorp

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.