Skip to main content Skip to footer

Inschrijving PLANTARIUM|GROEN-Direkt voor exposanten geopend, met nieuwe deelname optie

De inschrijving voor exposanten is vanaf 24 maart geopend. PLANTARIUM|GROEN-Direkt beurs vindt plaats op 23 en 24 augustus 2023 en is het grootste tuinplantenevenement voor de Europese tuinprofessionals. Om een nog bredere groep kwekers aan te spreken is er dit jaar een extra deelname concept gecreëerd: Budget.

PLANTARIUM|GROEN-Direkt vindt plaats, samen met de GROEN-Direkt Najaarsbeurs, op en rond de GROEN-Direkt hal op het International Trade Centre in Hazerswoude/Boskoop. Om een nog bredere groep kwekers aan te spreken en een nog completer assortiment van buitengroenproducten te kunnen bieden is er dit jaar een extra deelname concept gecreëerd: Budget. Dit zijn 2 meter diepe stands, in de meest eenvoudige uitvoering.

Deelnemers kunnen nu dus kiezen uit vier deelnameconcepten:

  • Budget, vaste standdiepte van 2 meter, exclusief voor de presentatie van planten, uitsluitend op CC karren
  • Basic, vaste standdiepte van 3 meter, exclusief voor de presentatie van planten, uitsluitend op CC karren;
  • Comfort met basis standbouw, tevens beschikbaar voor presentatie van niet levende producten;
  • Premium met vrije standbouw, voor het etaleren van de eigen identiteit.

Voor de verschillende concepten is een uitgebreide range met maten en toegevoegde services beschikbaar. Standplaatsen worden door de organisatie toegewezen.

Inschrijven
Inschrijven voor de beurs gaat via de website plantariumgroendirekt.nl/inschrijven. Bij inschrijving tot en met 29 mei 2023 hebben deelnemers een vroegboekkorting op de vierkante meter prijs (exclusief concept Budget).

Beursmanager Marjolein Wieckardt is enthousiast over de mogelijkheden van beursdeelname. “Met de vier deelnameconcepten kunnen we nu elk bedrijf een passende plaats bieden. Dat is mooi, want daarmee wordt het beschikbare tuinplantenaanbod nog completer dan hij al was. De verwachting is dat de belangstelling voor deelname aan de beurs groot is.”, aldus Marjolein. 

 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.