Skip to main content Skip to footer

20 december 2023

Inschrijven hybride mbo-opleiding Medewerker Groene Logistiek

Er kan nog steeds ingeschreven worden voor de nieuwe mbo-opleiding Medewerker Groene Logistiek. De opleiding is tot stand gekomen in samenwerking met Yuverta mbo, mboRijnland en Greenport Boskoop. Als je kiest voor onderwijs in de Greenport volg je bijna alle lessen in de praktijk bij een bedrijf in de Greenport Boskoop, in plaats van in de klas.

Deze hybride opleiding bestaat uit een combinatie van een leer- en werktraject bij één van de 10 deelnemende boomteeltbedrijven in de omgeving van Boskoop. Tevens is er een stagedag en een lesdag op school in Alphen a/d Rijn. Tijdens de lesdag op school worden de algemeen vormende lessen en theorielessen gegeven. De opzet van deze opleiding is uniek, omdat het onderwijs aan de student op school én in het bedrijf wordt gegeven. Niet alleen praktijkbegeleiders, maar ook vakdocenten ondersteunen de studenten op het bedrijf. Studenten ontwikkelen zich op deze manier optimaal omdat zij de beroepskennis van school direct op de werkplek toepassen. Meer informatie vindt u op de website.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.