Skip to main content Skip to footer

16 juni 2023

Greenport op verbindende netwerkborrel: ‘Heel waardevol’

Een verbindende netwerkborrel voor bedrijven, organisaties en ondernemers uit de hele regio: daar mocht Greenport Boskoop natuurlijk niet ontbreken. Programma-manager Teun Biemond had op 15 juni inspirerende ontmoetingen, bij de VOA x Blooming borrel.

Plaats van handeling: het festivalterrein van Blooming Boskoop, nieuw meerdaags festival in sixties en seventies sfeer. Aanwezig: een mix van ondernemers, bestuurders en functionarissen van de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties. Teun Biemond kijkt er met plezier op terug, vertelt hij. ,,Ik vond het heel waardevol. Zo’n borrel heeft een heel andere sfeer dan een puur zakelijke bijeenkomst. Het is heel goed om erbij te zijn en in ongedwongen sfeer contacten te leggen.” Biemond sprak onder meer met VOA-voorzitter Elles in ’t Veld en voorzitter Platform Recreatie en Toerisme (PReT) Koosje de Koeijer. En ook met rozenkweker Erik Spek en ondernemer Jos van Lint, tevens initiatiefnemer van Blooming Boskoop.

,,Je spreekt met mensen uit verschillende geledingen, van de ABN AMRO tot retail. Ik heb interessante dingen gehoord, in de zin van: goed dat ik het weet, of: misschien kunnen we elkaar helpen. Als Greenport zijn we onderdeel van de samenleving en het is goed om te horen wat er speelt. En waar de boomkwekerijsector nuttig en nodig kan zijn.”

Een van de onderwerpen van gesprek: vergroening, ook letterlijk door meer buitengroen. ,,Ik heb eerder al gemerkt dat vergroening echt een onderwerp is, zowel wat betreft de eigen bedrijfsomgeving als het bedrijventerrein. Daarom wil ik VOA-ondernemers en bedrijven op bedrijventerreinen graag laten weten dat wij als Greenport veel kunnen bijdragen aan vergroening van de omgeving. Zie ons als de buurman om de hoek, met een enorm aanbod en heel veel kennis van groen.”

 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.