Skip to main content Skip to footer

Greenblog Teun

Beste boomkwekers en allen die daarmee van doen hebben,

Een half jaar geleden begon ik als programma manager Greenport Boskoop. En in dat half jaar heb ik al veel mooie dingen in regio gezien. Wat een vakmanschap en ondernemersgeest!

Met deze blog wil ik vanaf nu regelmatig wat van me laten horen. En jullie triggeren; hoe kan Greenport Boskoop nog meer bijdragen aan het toekomstperspectief van de regionale  boomkwekerij? Heel graag hoor ik júllie visie op deze vraag.

Er speelt veel in de sector. Ook in onze Greenport zijn er allerlei ontwikkelen en wordt er veel gedaan. Het kostte me dan ook enige tijd om het overzicht te krijgen. Nu ik steeds meer in mijn rol als programma manager kom, wil ik ook naar buiten om de ondernemers te horen. Welke ideeën heeft u hoe we als Greenport Boskoop optimaal dienstbaar kunnen zijn aan de boomkwekerij?

Want daarvoor ben ik als programma manager aan zet: het optimaal uitvoeren van de Economische Strategie Greenport Boskoop 2025. Samen met het bestuur wil ik erop sturen dat de juiste projecten tot stand komen, dat die gefinancierd en goed uitgevoerd worden. Ik zal m’n best doen om waar nodig te coördineren en waar mogelijk iedereen maximaal te helpen zijn/haar ding te doen. Mijn werk als programma manager Greenport Boskoop doe ik voor 1½ dag in de week.

 

Nog even, voor wie me niet kennen, wat achtergrond in steno: Moerkapelle, 61 jaar, getrouwd met Lianne, 7 kinderen, 7 kleinkinderen, veel pleegkinderen, duurzaamheid, www.agrimaco.nl, www.aesti-impact.com, klimaatburgermeester Zuidplas nov. ’22, bestuurslid hospice Elim, lid Raad van Advies Buijtenland van Rhoon, racefiets, surfplank, Duitse staande langhaar, groentetuin/boomgaard/kleinvee, Oeganda, Kenya (www.lakilaki.co.ke), WUR-plantenteelt-veredeling-economie-bedrijfskunde, marketing, Hagelunie, Agrifirm, Syngenta, akkerbouw, tuinbouw, bodem.

De volgende keren zal ik proberen op voor de boomkwekerij relevante onderwerpen in te gaan. Het liefst als reactie op iets wat u aandraagt. Alvast dank!

Hartelijke groet, Teun (t.biemond@greenportboskoop.nl)
Greenport Boskoop: uitermate mooie en relevante producten met grote toegevoegde waarde voor maatschappij, klimaat en milieu.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.