Skip to main content Skip to footer

18 december

De Roem van Boskoop

Het verhaal van drie kwekersfamilies tegen de achtergrond van grote wereldgebeurtenissen. Drama, vreugde, liefde en verdriet: komend voorjaar verschijnt ‘De Roem van Boskoop’. Nu al in de voorverkoop.

Koen van Wijk, auteur van Land van Glas, schrijft nu een boek over de geschiedenis van Boskoop: ,,Ik ben enorm verheugd om weer een boek over de tuinbouwgeschiedenis te schrijven! Boskoop is een uniek boomkwekerijgebied met een rijke historie en vele verhalen.”

De roem van Boskoop beschrijft de geschiedenis van het boomkwekerijgebied Boskoop en omstreken. Een uniek gebied én landschap dat uitgroeide tot wereldberoemd kennis- en handelscentrum. De auteur volgt het wel en wee van drie families die zich met hun bedrijven steeds staande weten te houden tegen de achtergrond van politiek rumoer, technische ontwikkelingen en maatschappelijke veranderingen. Hun verhalen brengen de geschiedenis van dit bijzondere dorp op indringende wijze tot leven.

Lees hier het interview met schrijver Koen van Wijk.

U maakt het boek mede mogelijk door uw boek(en) te bestellen in de voorverkoop. Klik hier voor meer informatie.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.