Skip to main content Skip to footer

Boomkwekers gevraagd naar innovatieve ideeën

Stichting EPS (European Plant Support) roept in 2024 voor het eerst op tot de indiening van ideeën die een (financiële) bijdrage zouden kunnen gebruiken. Van inschrijvers wordt gevraagd om (innovatieve) ideeën aan te dragen, die aansluiten bij de doelstellingen van stichting EPS. De stichting EPS zet zich in voor de boomkwekerijbranche in het algemeen, maar voor boomkwekers in het bijzonder.

Eén van de manieren waarop de stichting dat doet, is door het laten organiseren van vakbeurs GrootGroenPlus, waarvan de 34e editie in 2024 - van woensdag 2 tot en met vrijdag 4 oktober in Zundert - plaatsvind. Tijdens deze vakbeurs zullen de initiatieven die ondersteuning van EPS verkrijgen worden gepresenteerd. Deze presentatie maakt dus onderdeel uit van de in te dienen plannen.

Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury van 8 personen. De beste drie inzendingen krijgen de kans om hun idee te presenteren aan deze jury. Zij kunnen daardoor in aanmerking komen voor een (financiële) bijdrage vanuit EPS. Deze drie zijn uiteraard de inzendingen met de plannen die het beste aansluiten bij de (innovatie) doelstellingen van stichting EPS. Samenwerkingsverbanden zijn daarbij een pré.

Om deel te kunnen nemen moet u het idee, voorzien van een gedegen plan met begroting voor 1 maart 2024 aanmelden. Stuur daarom zo snel mogelijk een plan met toelichting en eventueel foto- en filmmateriaal in via info@grootgroenplus.nl.

Bron: GrootGroenPlus

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.