Skip to main content Skip to footer

Bijeenkomsten over mogelijke onderdoorgang Hazerswoude-Dorp

De schetsontwerpen inzien, vragen stellen of uw mening geven over een onderdoorgang onder het kruispunt van de N209 en de Dorpsstraat? Beter Bereikbaar Gouwe organiseert twee bijeenkomsten voor bewoners, bedrijven en geĆÆnteresseerden.

De eerste bijeenkomst is online op 5 april. Het projectteam en de klankbordgroep lichten dan de varianten toe. Op 24 april is een inloopbijeenkomst. Hier kunt u de schetsontwerpen van de varianten bekijken en in gesprek gaan met de leden van het projectteam en de klankbordgroep.

De studie gaat over een onderdoorgang onder het kruispunt van de N209 en de Dorpsstraat. Het doel is een hogere verkeersveiligheid en betere lokale leefbaarheid in Hazerswoude-Dorp. In deze studie wordt gekeken naar de mogelijkheden op de lange termijn. Op dit moment is er onvoldoende geld beschikbaar voor een onderdoorgang. Er is ook nog niets besloten.

Meer informatie en aanmelden kan op de website van Beter Bereikbaar Gouwe.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.