Skip to main content Skip to footer

André Hubregtse wordt scholingsconsulent voor Boskoop

Na een korte inwerkperiode voor André zijn de regio’s binnen Talentboom opnieuw verdeeld. André gaat, onder andere, aan de slag voor Boskoop! Wat gaat hij doen voor bedrijven in de Greenport?

André, wat betekent het dat je scholingsconsulent bent van Boskoop?

Het is natuurlijk erg leuk om wat te kunnen betekenen voor de regio waar je ook woont. Ik hoop dan ook in de Greenport Boskoop het werk van Talentboom nog meer op de kaart te kunnen zetten. Concreet betekend het dat de ondernemers en medewerkers in de boomkwekerij, vaste planten en zomerbloemen teelt bij mij terecht kunnen over al hun vragen m.b.t. scholing, ontwikkeling, binden en boeien maar ook subsidie vragen vanuit het Colland fonds.

Wat bijvoorbeeld nog niet bij iedereen bekend is dat het werk van Talentboom kosteloos is.
Talentboom wordt betaald vanuit het fonds Colland Arbeidsmarkt. Dit fonds is het arbeidsmarkt- en ontwikkelingsfonds voor de Agrarische en Groene sector. Medewerkers die werken volgens de cao open teelten boomkwekerij betalen premie aan Colland arbeidsmarkt en via die premie worden onder andere de activiteiten van Talentboom betaald. Op die manier kunnen we ook volledig onafhankelijk advies geven.

Wat ga je concreet doen?

De diverse bedrijven/ondernemers en medewerkers ga ik zo goed mogelijk helpen in al hun scholingsvragen en (persoonlijke) ontwikkeling maar ook met vragen over de diverse subsidiemogelijkheden op dit gebied. Daar hoop ik persoonlijk maar ook als Talentboom echt wat toe te voegen.

Zo kan ik bijvoorbeeld helpen bij het in kaart brengen van de leerbehoeftes van de medewerkers op het bedrijf. Dit kan onder andere door 1 op 1 gesprekken met medewerkers en ondernemers te houden. Aan de hand van deze informatie maak ik een bedrijfsopleidingsplan met daarin advies over opleidingen, goed werkgeverschap, diverse leermogelijkheden en subsidies.

Leren is meer dan het volgen van een opleiding of cursus. Investeren in goed gekwalificeerde medewerkers zorgt voor een betere gezondheid, meer werktevredenheid en meer betrokkenheid bij het bedrijf. Allemaal super belangrijke zaken, zeker ook gezien de toekomst. Maar ook voor kleinere, concrete opleidingsvragen kunnen ze bij mij terecht of vragen over of een bepaalde cursus onder de subsidieregeling valt.

Wie kunnen jou benaderen?

Iedereen die werkt in of volgens de cao open teelten boomkwekerij. Dat kan dus een bedrijfseigenaar zijn maar ook individuele medewerkers. Mijn eerste advies is, maak er gebruik van. Zoals al eerder genoemd, het werk van de scholingsconsulent is volledig onafhankelijk en kosteloos. 

En hoe bevalt je nieuwe baan? Een grote omslag?

Mijn nieuwe job bevalt me uitstekend, het scheelt enorm dat ik de sector ken, dat geeft iets vertrouwds. Heel mooi om ten dienste te kunnen zijn van de hele sector.

Natuurlijk is het op sommige punten echt anders en soms ook flink schakelen. Maar ik voel me als een vis in het water en heb er alle vertrouwen in!

Wilt u contact opnemen met André Hubregtse? U kunt hem bellen of mailen (tel: 06 38785753 mail: a.hubregtse@talentboom.nl)

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.