Naar nieuwsoverzicht
19 mei 2021

Voorbereiding baggerwerkzaamheden Rijnland

Het hoogheemraadschap van Rijnland start binnenkort met de voorbereidingen voor baggerwerkzaamheden. De komende maanden wordt er zo'n 250 kilometer aan watergangen ingemeten en bemonsterd.

 Image

De voorbereidingen voor de baggerwerkzaamheden nemen, van inmeten tot en met de uitvoering, zo’n 2,5 jaar in beslag. Op dit moment bevindt het project zich in de initiatiefase. De komende maanden wordt er zo’n 250 kilometer aan watergangen ingemeten en bemonsterd. Adviesbureau De Aquanoom en Aquon voerden deze werkzaamheden in opdracht van Rijnland uit.

Op de website van Rijnland kunt u volgen in welke fase uw watergang zich bevindt. Op de kaart kunt u op uw, of elk gewenste watergang inzoomen en de status van de werkzaamheden bekijken. Ook kunt u via deze kaart zien welke aannemer het werk uitvoert en wat de planning is. Zo weet u altijd waar er in uw omgeving wordt gewerkt.

Vragen?
Op de website van Rijnland vindt u meer informatie over baggeren binnen Rijnland. Voor vragen over bovengenoemde werkzaamheden kunt u contact opnemen met het Klant Contact Team op 071-3063535 of via het emailadres info@rijnland.net