Naar nieuwsoverzicht
9 jul 2020

Vervolgonderzoek impact corona

Op 19 maart 2020 heeft het Corona Informatiepunt voor Ondernemend Alphen e/o haar eerste onderzoek gestart naar aanleiding van de intelligente lockdown. Inmiddels is een derde onderzoek gestart en hopen dat u ook aan dit onderzoek wilt deelnemen.

 Image

De informatie uit de eerdere onderzoeken heeft een beeld gegeven van de effecten van covid-19 op het bedrijfsleven in de Rijn- en Veenstreek. Mede aan de hand van die inschatting heeft de gemeente Alphen aan den Rijn het stimuleringsfonds voor ondernemerscollectieven in het leven geroepen.

Inmiddels zijn we weer in een nieuwe situatie beland, waarin veel sectoren weer aan de slag kunnen en de steunmaatregelen de tweede termijn ingaan.

Een derde onderzoek is gestart, wederom in samenwerking met eerdergenoemde partijen. Dit om opnieuw een inschatting te maken van de stand van zaken voor ondernemers in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag & Braassem. Deelname aan het onderzoek wordt zeer op prijs gesteld. Het onderzoek telt 30 vragen en vraagt ongeveer 10 minuten van uw tijd.

Uw input is volledig anoniem. Heeft u vragen waarop u van ons persoonlijk antwoord wilt, stuur dan een mail naar info@edbalphen.nl.

Klik hier om anoniem deel te nemen aan het onderzoek.