Naar nieuwsoverzicht
5 apr 2021

Unieke kans | tijdelijk gratis trainingen

Verandermanagement voor de tuinbouw en een training Teeltexpert. Twee post-hbo trainingen zijn op dit moment gratis te volgen dankzij de subsidie NL leert door. Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt!

 Image

Verandermanagement in de tuinbouw

met Rob Baan en Ted Duijvenstijn als gastsprekers…

… ondernemers voor wie veranderingen manage geen theorie is uit een boekje, zij leren verandermanagement uit de realiteit van het ondernemen.

Ontwikkelingen gaan razendsnel en hebben impact op je bedrijfsprocessen en de mensen in je organisatie. Hoe manage je die veranderingen en zorg je dat het een geweldige kans is om een sprong voorwaarts te maken?

Daar kun je best wat praktische handvatten voor gebruiken. Het is niet eenvoudig! De training Verandermanagement helpt je stap voor stap veranderprocessen binnen je organisatie vorm te geven. Je gaat tijdens de training dan ook gelijk aan de slag met een casus van je eigen bedrijf.

De training is gratis dankzij de subsidie NL leert door.
Aarzel niet en schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt!

Lees meer over de training Verandermanagement in de tuinbouw

Training Teeltexpert

Biologie in de praktijk

 

Kennis van de teelt wordt steeds belangrijker binnen de productiebedrijven. Hoe stuur ik een plant op optimale kwaliteit en productie? In dit blok Biologie in de praktijk, onderdeel van de opleiding Teeltexpert, leer je alles over de werking van de plant. In 9 online lessen nemen de docenten je mee in tal van onderwerpen, zoals planthormonen, sapstromen, voortplanting, morfologie en fotosynthese. Aan de hand van het practicum ga je in de praktijk aan de slag, in je eigen gewas. Al deze kennis wordt getoetst tijdens de voorlaatste bijeenkomst op de locatie Inholland Delft (coronaproof).

In de opleiding Teeltexpert – Biologie in de praktijk leer je waaruit een plant is opgebouwd en hoe de plant werkt. Deze kennis gaat je o.a. helpen om energieverbruik te reduceren en efficiëntere inzet van gewasbeschermingsmiddelen. Je kunt de opgedane kennis direct toepassen in de eigen praktijk.

Lees meer over de opleiding Teeltexpert – Biologie in de praktijk