Naar nieuwsoverzicht
10 sep 2021

TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij weer van start!

Wil jij je bedrijf verder professionaliseren, inspelen op de kansen die er zijn en een bedrijfsvisie voor de komende jaren bepalen? Neem dan deel TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij. Start half oktober 2021.

 Image

Wil jij je bedrijf verder professionaliseren, inspelen op de kansen die er zijn en een bedrijfsvisie voor de komende jaren bepalen?
En wil je je als ondernemer, bedrijfsleider of (beoogd) opvolger verder ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en leiderschap?

Neem dan in oktober 2021 deel aan de vijfde editie van het TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij. Dit gesubsidieerde programma is ontwikkeld voor ondernemers, bedrijfsleiders en (potentiële) opvolgers en bestaat uit 5 verdiepende bijeenkomsten, 1-op-1 coachingsessies, een persoonlijkheidsanalyse en inspirerende bedrijfsbezoeken. Daarnaast word je tijdens het programma begeleidt door een coach, die fungeert als sparringpartner voor de strategie van je bedrijf én jouw ontwikkeling als leidinggevende en ondernemer.

Samenwerking LTO, Rabobank, scholingsconsulenten Boomkwekerij en Ondernemerschap Academy
Het programma is ontstaan uit een samenwerking tussen de LTO, Rabobank, scholingsconsultenten Boomkwekerij en de Ondernemerschap Academy®.
Niet zonder reden zijn alle (oud-)deelnemers enthousiast en krijgt het programma weer een vervolg met een 5e editie. Het programma wordt beoordeeld met een 8,3 en de begeleiding met een 8,8.

Start in oktober 2021
Het programma start half oktober 2021 en wordt begin februari 2022 afgerond. Het programma is voor alle ondernemers, bedrijfsleiders en (beoogd) opvolgers in de boomkwekerij en je hoeft geen lid te zijn van de LTO en/of te bankieren bij Rabobank.
Op de website van de Ondernemerschap Academy vind je alle informatie, kun je de brochure downloaden en je direct aanmelden om in oktober ook deel te nemen.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over het programma? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de coaches en trainers van de Ondernemerschap Academy op nummer 030 – 237 07 00.