Naar nieuwsoverzicht
19 mei 2022

Anouk Noordermeer is nieuwe wethouder voor Greenport Boskoop

Dit is ze dan: Anouk Noordermeer (VVD) is gepresenteerd als nieuwe wethouder in gemeente Alphen aan den Rijn, met in haar portefeuille ook onze Greenport. "Ik kom graag praten met de ondernemers over de zaken die spelen. Ik wil echt iets kunnen betekenen.”

 Image
n }}

Dit is ze dan: Anouk Noordermeer (VVD) is gepresenteerd als nieuwe wethouder in gemeente Alphen aan den Rijn, met in haar portefeuille ook onze Greenport.

Noordermeer, woonachtig in Alphen, getrouwd en moeder van drie jonge kinderen, werd tijdens haar presentatie omschreven als ‘powervrouw’. Ze was hiervoor raadslid voor de VVD en zelfstandig ondernemer. De ondernemers in Greenport Boskoop kunnen op haar aandacht rekenen, zegt Noordermeer.

,,Het Boskoopse sierteeltgebied is wereldwijd heel bekend, maar in de eigen omgeving relatief nog onbekend”, zegt de kersverse wethouder. Ze kwam al op bezoek in de Greenport, vertelt Noordermeer, die ondernemers hoog heeft zitten. Zelf had ze tot voor kort ook haar eigen bedrijf, vanwege haar wethouderschap gaat ze daarmee stoppen. ,,In de Greenport spelen allerlei items, van huisvesting voor arbeidsmigranten tot het probleem van rivierkreeftjes. Ik kom graag praten met de ondernemers over de zaken die spelen. Ik wil echt iets kunnen betekenen.”