Naar nieuwsoverzicht
17 mrt 2020

Open Kwekerijdag 2020

De tiende jubileum editie wordt op zaterdag 20 juni van 9.30 tot 17.00 uur georganiseerd aan de Compierekade/Burg. Smitweg in Hazerswoude Dorp.

 Image

Boomkwekerijbedrijven aan de Compierekade en Burg. Smitweg openen hun deuren en de bezoeker wordt etrakteerd op een kijkje in hele verschillende bedrijven die zich allemaal bezig houden met het telen, verhandelen en vermarkten van boomkwekerijproducten.

‘Andere kant’ van de hefbrug
Het boomkwekersgebied Greenport Boskoop ligt aan twee zijden van de rivier de Gouwe. We kennen het gebied Boskoop Greenport Oost met zijn vele bedrijven en het gebied Boskoop Greenport West met veel boomkwekerijen en handelscentrum. Het is altijd weer een uitdaging voor de organisatie om beide gebieden wisselend in beeld te brengen, waarmee de veelzijdigheid van de boomkwekerijsector op een mooie manier wordt weergegeven. Vorig jaar was de Open Kwekerijdag in Boskoop-Oost. Dit jaar zijn we te gast bij Van der Salm, M.G. de Boer, J.W. Bakhuijzen, Aqua Sifra, Salixkwekerij Bontekoe en Remon Bakhuijzen. Heel verschillende bedrijven aan de oostkant van Boskoop.

De Open Kwekerijdag is een dagje uit voor jong en oud, voor het hele gezin en geheel gratis toegankelijk.
Meer informatie over de bedrijven en andere activiteiten kunt u vinden op www.openkwekerijdag.nl