Skip to main content Skip to footer

Tuinavonden in deze zomer!

Op veler verzoek organiseert de Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop weer tuinavonden. De twee tuinavonden worden georganiseerd in juli en september . De combinatie elkaar ontmoeten en delen van informatie over projecten maakt het interessant om deze avonden te bezoeken.

Op 11 juli zal een bezoek worden gebracht worden gebracht aan de onderzoekslocatie van Delphy aan de Dijkgraafwegweg 32 in Hazerswoude-Dorp. De inloop is om 18.45 uur, om 19.00 uur start het programma. Hierbij wordt ook ingegaan op de unieke vorm van samenwerking waardoor de locatie tot stand gekomen is, namelijk een kavel coöperatie.

Na de vakantieperiode zal er op 12 september een bezoek worden gebracht aan de firma Antoon Rijnbeek, Reijerskoop 283 in Boskoop. Een handelskwekerij waar planten in grote potmaten worden geteeld. Speciale aandacht wordt hier gegeven aan opslag van beregeningswater.

Daarna wordt het project Kraggen en Tillen bezocht dat recent is aangelegd bij firma Vurens aan de Omloop. Daar zal John van Gemeren van Watersnip Advies, een toelichting geven. Beide avonden zijn van 19.00–21.00 uur; inloop vanaf 18.45 uur

Aanmelden voor deze tuinavonden kan bij Rien Hoogendoorn, r.hoogendoorn@greenportboskoop.nl

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.