Skip to main content Skip to footer

Save the date! Netwerkbijeenkomst ‘certificering’ 5 juli bij Boot & Dart

Greenport Boskoop organiseert op 5 juli van 15.00–17.00 uur een netwerkbijeenkomst over certificering. De inloop is vanaf 14.30 uur

Het doel van de bijeenkomst is de verschillende vormen van certificering van processen en producten op gebied van duurzaamheid in beeld te brengen. De eisen op gebied van certificering vanuit de markt en ook vanuit internationale regelgeving worden toegelicht. 

Diverse schakels in de keten en dienstverlenende instanties zullen een korte presentatie houden. Dat zijn de organisaties MPS (als organisatie op het gebied van certificering), Varb (handelsplatform voor alle buitengroen ondernemers) en Royal Lemkes (grote afzetorganisatie voor buitengroen). Boot & Dart geeft een presentatie over het bedrijf en hoe zij omgaan met certificering voor zichzelf én hun toeleveranciers.

Greenport Boskoop wil met deze bijeenkomst bereiken dat boomkwekerijbedrijven het belang zien van certificering van hun producten en diensten, weten wat daarvoor nodig is en hoe dit kan worden ingevuld.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door vóór 1 juli een mail te sturen naar: r.hoogendoorn@greenportboskoop.nl

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.