Skip to main content Skip to footer

Brancheopleiding Bedrijfsleider 1 van start in Boskoop

Na een succesvolle start van de brancheopleiding Medewerker en Vakbekwaam Medewerker kan nu ook Bedrijfsleider 1 van start gaan. Bij voldoende aanmeldingen wordt dit najaar gestart met de 1ste module; Bedrijfsanalyse. De modules zijn ook los te volgen.

Vorig jaar oktober is de Talentboom Brancheopleiding Vakbekwaam Medewerker gestart in Boskoop. Dit is de eerste locatie in Nederland waar de opleiding van start is gegaan. Eind oktober zullen de eerste kandidaten succesvol afronden. Het komende cursusjaar gaat de Brancheopleiding Vakbekwaam Medewerker door op dinsdagmiddag/avond.

De brancheopleiding is 100% vakgericht en dicht bij de praktijk. Zo vinden de lesbijeenkomsten altijd plaats op een bedrijf en wordt de theorie door de deelnemers middels een praktijkopdracht vertaald naar de eigen bedrijfssituatie. De opleiding is opgebouwd uit modules. Daardoor is het ook mogelijk om in te schrijven voor losse modules.

 

Bedrijfsleider Boomkwekerij


Dit najaar kan ook Brancheopleiding Bedrijfsleider 1 van start gaan in Boskoop. De eerste aanmeldingen zijn binnen en de werving is in volle gang. Deze opleiding duurt 32 weken (met uitzondering van de seizoenspieken) en is elke donderdagmiddag/avond.

Een medewerker die wil doorgroeien naar een leidinggevende functie of een opvolger die groeit naar het ondernemerschap, de opleiding Bedrijfsleider 1 is hiervoor dé voorbereiding. De opleiding is opgebouwd uit modules die ook los te volgen zijn. Weet dat voor de meeste van deze modules de Collandsubsidie beschikbaar is.

  1. Bedrijfsanalyse
  2. Personeel & Leidinggeven
  3. Bedrijfsoptimalisatie
  4. Spuitlicentie 2 (Bedrijfsvoeren)
  5. Marketing

Voor meer informatie en het hele cursusaanbod gaat u naar de Greenport Boskoop Academy.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.