Skip to main content Skip to footer

Informatiebijeenkomst boerderijmolen

Uit de eerdere berichten in de Greenpost blijkt dat de interesse voor een eigenboerderijmolen bij kwekers in de regio leeft. De verschillende berichten over mogelijkheden en kansen voor het zelf opwekken van energie worden goed gelezen en we ontvangen verschillende reacties en vragen. Kortom, hoe nu verder?

Greenport regio Boskoop en LTO Noord hebben hard gewerkt aan ontwikkelingsruimte voor boerderijmolens. Inmiddels is het beleidsmatig mogelijk om een molen te realiseren tot 45 meter ashoogte.

Vanuit Greenport regio Boskoop en LTO Noord willen we leden ondersteunen in dit proces door het delen van informatie en de mogelijkheid tot het aanbieden van een collectieve aanvraag.

Heeft u interesse voor een eigen windmolen? Dan bent u van harte uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst op 8 december om 15.30u in het Greenport Kantoor (Italiëlaan 1, Hazerswoude-Dorp). Graag aanmelden via onderstaand formulier. 

De eerdere berichten over dit onderwerp leest u hier.

Welke boerderijmolen is interessant voor mijn bedrijf?

Windmolen in Greenport regio Boskoop

Aanmelden informatiebijeenkomst windmolen

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.