Skip to main content Skip to footer

In memoriam Joop Maas

Op 8 juli is op de leeftijd van 86 jaar overleden de heer Joop Maas. Een groot deel van zijn werkzaam leven is hij verbonden geweest aan het Consulentschap voor Tuinbouw met als vestiging Boskoop.

Veel bedrijven heeft hij als voorlichter bijgestaan in keuzes die zij moesten maken. Vooral de bedrijfseconomische kant was zijn specialisme. Naast zijn werk als voorlichter heeft hij vele jaren met zijn vrouw Wil, die hem is voorgegaan, het secretariaat van Kring Boskoop van de Nederlandse Bond van Boomkwekers waargenomen. Ook stond hij aan de wieg van Stichting Stibos, beide organisaties zijn rechtsvoorgangers van Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop. Na zijn pensionering heeft hij zich vele jaren ingezet voor Stichting Sortimentstuin Harry van de Laar.

Wij herinneren Joop als een gedreven man, die zich heeft ingezet voor de boomkwekerij en voor de regio Boskoop in het bijzonder.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.