Skip to main content Skip to footer

Herinnering enquête strategische agenda 2025-2030

Greenport Boskoop formuleert haar Strategische agenda 2025-2030. Deze agenda is de leidraad voor activiteiten en projecten die binnen Greenport Boskoop worden opgepakt.

U kunt daar actief aan bijdragen door de enquête in te vullen.

Het is verstandig om niet alleen naar vandaag te kijken, maar ook langer vooruit. Iedere vijf jaar herijkt Greenport Boskoop daarom haar strategie. Deze strategie is de leidraad voor activiteiten en projecten die binnen Greenport Boskoop worden opgepakt. Volgend jaar loopt de Economische Strategische Visie Greenport Boskoop 2020-2025 af.

Daarom maken we momenteel een nieuwe Strategische agenda voor de periode 2025-2030. De activiteiten en ontwikkelingen in de achterliggende periode worden geëvalueerd. Beleidsnotities op deelonderwerpen en lopende projecten zijn ook belangrijke ingrediënten voor de Strategische agenda. Daarbij is inzicht in de wensen en verwachtingen van alle betrokken partijen van groot belang om de juiste koers te kiezen.

Graag willen we daar uw input bij gebruiken en nodigen u uit de enquête vóór 22 oktober in te vullen. Bij voorbaat hartelijk dank.

Klik hier voor het invullen van de enquête.

De Strategische agenda 2025-2030 wordt via onze Greenpost beschikbaar gesteld nadat deze is vastgesteld. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen dan zijn die welkom via info@greenportboskoop.nl.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.