Skip to main content Skip to footer

Feestelijke lancering jaarmagazine 2023

Wij planten de toekomst: dat is het thema van het jaarmagazine 2023 van Greenport Boskoop. De feestelijke lancering werd gehouden op 11 juni bij Hoogeveen Plants, waar de eerste exemplaren werden aangeboden aan Bas, Jari en Perry. Zij vertellen in het magazine hun verhaal als jongeren in de sector.

Greenportvoorman Michiel Gerritsen lanceerde het magazine mede namens Greenportwethouder Anouk Noordermeer. ,,Hoe houden we onze sector levend, groeiend en bloeiend? En toekomstbestendig? Dat kan alleen via jongeren”, zei Gerritsen, die benadrukte dat hij het jaarmagazine uitreikte met een boodschap.

,,Blijf actief, blijf geïnteresseerd, kijk naar duurzaamheid, klimaat, water en biodiversiteit. Kijk wat jongeren boeit en bindt in onze sector.”

De boomkwekerijsector is belangrijk, planten zijn essentieel en maken mensen gelukkig en blij, aldus de Greenportvoorman. Het magazine, door Gerritsen met een knipoog ‘de Anouk’ genoemd, geeft dat alles goed weer. Greenportwethouder Anouk Noordermeer siert de cover, samen met de 3-jarige Roos Rotteveel, tijdens een recent aanplantmoment op het International Trade Centre. ,,Ook dat ging over vergroening.”

Het drietal uit het jongereninterview ontving als dank voor de medewerking een verfrissende attentie: een cadeaubon voor Janssen’s IJssalon. Het jaarmagazine 2023 is beschikbaar in print en in digitale versie.

Tekst en foto: Morvenna Goudkade

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.