Skip to main content Skip to footer

6 september

Doe mee aan Jongerendag in Opheusden!

Doe mee aan Jongerendag in Opheusden!

De Landelijke Jongerendag Boomkwekerij vindt dit jaar op vrijdag 6 september plaats in laanboomregio Opheusden. Jongeren (16-35 jaar) kunnen zich vanaf nu aanmelden voor deelname.

Deelname is gratis voor jongeren die werken en/of leren in de sector. Vanwege de organisatie is aanmelden verplicht via deze LTO-link:

https://www.lto.nl/landelijke-jongerendag-boomkwekerij/

Deze vier enthousiaste jongeren uit Opheusden buigen zich momenteel over een dynamisch programma. Van links naar rechts op de foto: Willianne van de Kolk (Bomenkopen.nl), Henry van Eldik (Betuwe Plant), Jorian Verwoert (Gebr. H en JC Verwoert), Corne van Noort (Huverba)

Het programma zal onder andere deze thema’s omvatten:

  • Robotisering in laanboomteelt
  • Veenarme potgrond
  • Drones in boomkwekerij
  • Klimaatrobuust sortiment
  • Digitalisering op het veld

Jongeren die meedoen, zullen het programma doorlopen in een vlotte afwisseling van presentaties, live-demonstraties, workshops en meer interacties. Er is uiteraard ook ruimte voor sociale contacten, gezelligheid en ter afsluiting een barbecue.

Download hier de poster van de Jongerendag 2024 in Opheusden, verspreid hem onder jonge medewerkers en vakgenoten en laat hen zich aanmelden!

https://www.ltobomenenvasteplanten.nl/content/user_upload/Landelijke_Jongerendag_Boomkwekerij_2024_Opheusden.pdf

LTO Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen organiseert de Landelijke Jongerendag Boomkwekerij voor de vierde keer met steun vanuit Colland Arbeidsmarkt. Editie 2024 wordt in samenwerking met Tree Centre Opheusden georganiseerd: in en rondom het Laanboomhuis en omliggende bedrijven.

Zie op LTO YouTube een terugblik op het geslaagde event in Boskoop, vorig jaar:

https://www.youtube.com/watch?v=CCL5_XAeyoI

Arno Engels, Coördinator Jongerendag

LTO Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen

NB Maak nu alvast je interesse kenbaar aan Edwin Monteny van de Greenport e.monteny@greenportboskoop.nl Dan kijken we samen hoe we het vervoer gaan organiseren.

 

 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.