Skip to main content Skip to footer

Diploma’s voor studenten boomkwekerij en hovenier

Feestelijk moment voor twaalf BBL-studenten van Boskoopse groene opleidingen. Woensdagavond 3 juli kregen zij hun diploma uitgereikt, in de aula van de Yuverta-vestiging in Boskoop. Vijf gediplomeerden van BBL Hovenier, na vele jaren terug in het kwekersdorp, en zeven van BBL Teelt &Techniek, specialisatie boomkwekerij.

De docenten toonden zich apetrots op het resultaat. Peet Stolwijk sprak de boomteeltstudenten toe en Marc Molenaar de hovenier-studenten. De aula was gevuld met familie en vrienden, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en van de onderwijsorganisatie.

Kees Bakker, senior opleidingsmanager bij Yuverta, sprak een woordje, hij roemde het doorzettingsvermogen van de studenten, naast hun vakbekwaamheid. De docenten hadden voor elke gediplomeerde student een plant uitgekozen, waarvan de eigenschappen overeenkwamen met de student. Nadrukkelijk werd de goede samenwerking benoemd met de bedrijven in Greenport Boskoop.

Tekst en foto’s: Morvenna Goudkade

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.