Skip to main content Skip to footer

Boskoop plant 800 bomen

Op 16 november, tijdens de Nationale Boomfeestdag 2022, zijn op drie locaties in Boskoop totaal 800 nieuwe bomen (en struiken) aangeplant.

Vanwege het 800-jarig bestaan van Boskoop is twee jaar geleden het idee voor dit project ontstaan. Naast evenementen op cultureel gebied, ook meer ´groen projecten´ was het idee van Arie Cees de Jong, initiatiefnemer van het project.

Op deze mooie herfstdag zijn een speelbosje, een vogelbosje en een “pluktuin” aangeplant door o.a. kinderen van de Ichthusschool, een vertegenwoordiging van oud kwekers “de Kunst van Samen”, kinderen van Dagbesteding de Stek en natuurlijk bewoners uit de buurt. Wethouders Relus Breeuwsma, Gert Jan Schotanus en kinderraadslid Linn van de Bosch hebben hierin ook een bijdrage geleverd.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop, de gemeente Alphen aan den Rijn en een aantal lokale aannemers en leveranciers.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.