Skip to main content Skip to footer

Boek De Roem van Boskoop bij Open Kwekerijdag en VNG Jaarcongres

Het nieuwste boek van auteur Koen van Wijk, waarin Boskoopse kwekersfamilies zijn geportretteerd, wordt feestelijk gelanceerd tijdens Open Kwekerijdag op 15 juni. Ook krijgt het boek een podium bij het VNG Jaarcongres op 25 en 26 juni.

De verwachtingen zijn hooggespannen en er zijn al veel reserveringen voor De Roem van Boskoop. Het boek wordt op Open Kwekerijdag gelanceerd met Greenportwethouder Anouk Noordermeer en gedeputeerde Meindert Stolk. Tijdens het VNG Jaarcongres maakt het boek onderdeel uit van een zogenaamde middagsessie, een excursie waarvoor bestuurders kunnen intekenen. Bij de sessie, die al snel was volgeboekt, wordt De Roem van Boskoop gevolgd. Deelnemers fietsen langs boomkwekerijen en varen met een schouw. Ook ontmoeten zij de familie Van Gelderen, een van de geportretteerde families in het boek. Koen van Wijk is verheugd over de belangstelling. ,,Heel erg leuk dat mijn boek een rol speelt bij deze excursie”, laat de auteur weten.

Het boek zal ook te koop zijn op de beurs die wordt gehouden op de congreslocatie, Hoogeveen Plants op het International Trade Centre in Hazerswoude-Dorp.

Tekst: Morvenna Goudkade

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.