Naar nieuwsoverzicht
19 mei 2021

Netwerken tijdens bijeenkomsten

Bijpraten met collega-kwekers en op de hoogte blijven van de actualiteiten. Het is lang geleden dat dit mogelijk was tijdens een netwerklunch of kwekerscafé. Op dit moment zijn we druk bezig met het samenstellen van een programma voor bijeenkomsten.

 Image

Met een broodje in de hand even bijpraten met collega-kwekers en op de hoogte blijven van de actualiteiten. Het is inmiddels al lang geleden, de laatste netwerklunch en kwekerscafé. Het wordt tijd dat een programma weer klaar ligt en natuurlijk hopen we dat fysieke netwerkbijeenkomsten weer tot de mogelijkheid behoort na de zomer.

In de afgelopen tijd was het ook een moment om de bijeenkomsten zoals we die jaren hebben gedaan weer eens kritisch te bekijken. Wordt het tijd dat sommige activiteiten wellicht in een nieuw jasje worden gestoken? En is er voldoende inspirerend netwerkgelegenheid voor de jongere ondernemers en medewerkers?

We zijn op dit moment druk bezig met het samenstellen van een programma voor de bijeenkomsten, maar dit kunnen we alvast delen. Ála de tuinavonden nemen we tijdens de zomermaanden een kijkje op diverse bedrijven in de regio mét een bbq. Deze midzomeravonden zijn speciaal bedoeld voor jongeren, scholieren, (oud) BBL leerlingen, jonge -medewerkers en ondernemers.

Voor jonge ondernemers wordt 3 keer in een jaar een innovatief actueel thema uitgelicht met een inspirerende spreker. Waar mogelijk wordt ook een keer een bezoek gebracht aan een toonaangevend bedrijf buiten de regio.

En natuurlijk pakken we graag de netwerklunches weer op zodra dat kan. Uiteraard is iedereen daar van harte welkom.

We hopen elkaar naar de zomer weer te kunnen ontmoeten!