Naar nieuwsoverzicht
21 okt 2021

Informatiebijeenkomst Zon op Dak

Op dinsdagavond 30 november (19.30 uur) wordt er online een informatieavond Zon op Dak georganiseerd in samenwerking met LTO Noord.

 Image

 Image

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is onderstaande bijeenkomst van een fysieke bijeenkomst op 17 november verplaatst naar een online bijeenkomst op 30 november.

Zonnepanelen op het eigen dak leveren, naast duurzame energie, ook een nieuw verdienmodel! Maar waar begin je? Hoeveel panelen kunnen bijvoorbeeld op het dak en is het noodzakelijk/mogelijk om een aansluiting te vergroten. Allerlei vragen waar Greenport Boskoop u graag mee helpt.

Op dinsdagavond 30 november (19.30) wordt een informatieavond Zon op Dak georganiseerd in samenwerking met LTO Noord. We bieden deze avond ook de mogelijkheid een korte ‘Zon op Dak’-berekening te laten maken voor het eigen bedrijf. Daarvoor is het belangrijk dat u een aantal gegevens bij de hand heeft zoals; de bestaande aansluiting, het energieverbruik per jaar, oppervlakte en oriëntatie van het dak en de gemiddelde inkoopprijs van een kWh op dit moment.

Dit is een online bijeenkomst. Na aanmelding ontvangt u een link om deel te nemen.

 

Aanmelden informatiebijeenkomst Zon op Dak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.