Naar nieuwsoverzicht
18 feb 2021

Inbreng regionaal waterstofprogramma gevraagd

Doel van het regionale waterstofprogramma is om initiatieven aan elkaar te verbinden en daardoor te versterken. Via een korte enquête worden nieuwe initiatieven verzameld.

 Image

In de vorige GreenPost benoemden we al de start van een regionaal waterstofprogramma en het relevante van dit onderwerp voor ondernemers in Greenport Boskoop. Via een korte enquête worden nu bestaande en mogelijke nieuwe initiatieven gericht op waterstof verzameld en gebruikt als belangrijke inbreng voor het regionaal waterstofprogramma.

Doel van het regionale waterstofprogramma is om initiatieven aan elkaar te verbinden en daardoor te versterken. Dit biedt mogelijkheden voor vraagbundeling en kansen om beter in te spelen op de middelen die naar verwachting komende jaren voor dit onderwerp vrij komen vanuit Europa en de rijksoverheid.

Als Stichting Greenport Regio Boskoop willen wij, bij voldoende belangstelling onder onze achterban, hier ook een rol in gaan spelen. Ook daarom is het belangrijk te weten of je geïnteresseerd bent, ook al is het maar in principe zonder concreet plan voor uitvoering morgen.

>> Deelnemen aan de enquête