Naar nieuwsoverzicht
18 feb 2021

Heroes in Green krijgt een vervolg!

Nieuwe online campagne voor jongeren die komende weken een keuze moeten maken voor een vervolgopleiding en volwassenen die een carrièreswitch willen maken!

 Image

Met succes is vorig jaar 2 keer een online campagne gedraaid om mensen enthousiast te maken voor het vak. Het bereik in de regio tijdens de campagne was verrassend groot en bij diverse bedrijven hebben mensen een werk- en leerplek gevonden.

De campagne heeft 2 doelgroepen op het oog. Jongeren die komende weken een keuze moeten maken voor een vervolgopleiding en volwassenen (tussen de 20 – 45 jaar) die een carrièreswitch willen maken. De campagnes van vorig jaar heeft laten zien dat de laatste doelgroep grote interesse heeft.

Wat kunt u doen om deze campagne een succes te maken?

  • Like de berichten, volg de socialpagina’s, en DEEL DE BERICHTEN via u persoonlijke/bedrijfs account. Tip! Deel de berichten op uw eigen socialmedia kanalen en laat weten dat u een leerbedrijf bent en een plek hebt voor een werkleertraject.
  • Vraag u medewerkers, scholieren en familie/vrienden dit ook te doen.
  • Plaats het Heroes in Green logo en een link naar de website op uw bedrijfswebsite.
  • Heeft u scholieren die nog geen keuze hebben gemaakt voor een vervolgopleiding? Laat ze de website Heroes in Green eens bekijken en wellicht vrijblijvend deelnemen aan één van de proeflessen of een digitale informatiebijeenkomst.

Op de website www.heroesingreen.nl vindt u onderaan de icoontjes van de socialkanalen.

Of hier:
Facebook
Instagram
LinkedIn

Wilt u meer weten over de campagne? Neem contact op met Anja van Tilburg, a.vantilburg@greenportboskoop.nl