Naar nieuwsoverzicht
19 okt 2021

Heeft u een openstaande vacature?!

Zaterdag 6 november presenteert Greenport Boskoop weer de bekende vacaturewand tijdens het banenfestival in Alphen aan den Rijn. Heeft u een openstaande vacature?

 Image

 Image

Heeft u een openstaande vacature? Stichting Greenport Boskoop presenteert op 6 november tijdens het banenfestival in Alphen a/d Rijn weer de vacaturewand met openstaande vacatures uit de Greenport.

Op 6 november is in Alphen aan den Rijn een banenfestival. Een bruisende dag in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn voor werkgevers, werkzoekenden en voor iedereen die geïnteresseerd is in een nieuwe uitdaging. Stichting Greenport Boskoop is hier aanwezig met de bekende vacaturenwand. Daarnaast geven we, door middel van filmpjes, een beeld van de verschillende functies in de boomkwekerij en brengen we de nieuwe Brancheopleiding Boomteelt onder de aandacht.

Heeft u een filmpje/bewegende beelden van uw bedrijf die een beeld geven van het werk op de kwekerij? Deze kunt u meesturen met de vacature. Een mooie gelegenheid om de arbeidsmarkt in de Greenport onder de aandacht te brengen in de regio.

Heeft u een openstaande vacature en wilt u deze promoten tijdens het banenfestival? Stuur dan de vacature vóór 1 november, in eigen opmaak of gebruik het format hieronder en wij verzorgen de opmaak, naar: a.vantilburg@greenportboskoop.nl.

>> format vacature voor banenfestival

Wilt u graag zelf aanwezig zijn en uw bedrijf en vacature presenteren? Neem dan ook contact op met Anja van Tilburg via bovenstaand emailadres.