Naar nieuwsoverzicht
21 jan 2021

Greenport Boskoop deelnemer Floriade 2022

Van 14 april t/m 9 oktober 2022 wordt in Almere de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 georganiseerd. Een prachtig park waar meer dan 2 miljoen bezoekers kunnen genieten van geur en kleur van bomen en planten, groenten en fruit.

 Image

Van 14 april t/m 9 oktober 2022 wordt in Almere de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 georganiseerd. Hier mag de Greenport Regio Boskoop als het groots aaneengesloten sierteelt gebied in de wereld natuurlijk niet ontbreken. Inmiddels hebben individuele boomkwekerijbedrijven, andere regio’s en collectieve inzendingen vanuit de cultuurgroepen zich al als deelnemer aangemeld. Reden voor de Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop om ook een plek te reserveren en samen met het bedrijfsleven hier een mooie collectieve ‘From Boskoop’ presentatie neer te zetten.

Deelname en kosten
In de inzending willen wij zoveel mogelijk bedrijven uit de Greenport Boskoop met hun producten een plekje geven. Wij gaan hiermee een ontwerp maken dat de kennis, innovatie, sortiment en kracht van het gebied gaat uitstralen. En wij hebben jullie hierbij nodig. Wij willen inventariseren wie er geïnteresseerd is en met welk product. Het is een eerste stap en er zullen nog vele hierna volgen. Maar met goed overleg en deskundigheid van mensen die al enkele Floriade’s hebben meegemaakt moet dit gaan lukken.

Belangrijk zijn altijd de kosten en wat moeten we er voor doen. Exacte kosten zijn nog niet bekend, maar reken wel op ontwerp, product, transport, onderhoud en organisatiekosten. We gaan jullie zoveel mogelijk werk uit handen nemen, maar zullen ook zeker wat van jullie gaan vragen. Maar betrokkenheid bij dit evenement is ook leuk en bijzonder. Samen gaan we het maken.

Wat levert het op?
Zoals reeds gezegd kan de Greenport Regio Boskoop niet wegblijven van dit grote sierteeltpodium. Dus het levert in ieder geval de naamsbekendheid van het gebied op. Maar daarnaast ook profilering van je bedrijf en product voor 2 miljoen bezoekers. Verder zullen er voordelen zijn wat betreft toegang, opening, logo gebruik etc. voor de deelnemers aan dit collectief. Hier komen wij later nog op terug. Meer informatie over de Floriade 2022 is te vinden op www.floriade.com

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd om met dit collectief mee te doen laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. We hebben een reservering van de locatie onder voorbehoud tot 1 maart 2021. Daarna willen we onze plek definitief vastleggen. In deze vastlegging nemen we uiteraard een clausule op mocht het Coronavirus de doorgang van Floriade 2022 parten gaan spelen. Aanmelding kan tot uiterlijk 15 februari 2021 bij Helma van der Louw, email info@vanderlouw.info en voor vragen bel je 06-28454955

Laat Greenport Regio Boskoop niet ontbreken op de Floriade 2022, doe mee!