Naar nieuwsoverzicht
21 apr 2021

“From Boskoop” bij Debby op Dinsdag

In aanloop naar de Floriade 2022 in Almere gaat Debby iedere week op bezoek bij een inzender of tuinbouwgebied om een film impresssie te maken. Zo kwam zij ook op bezoek in Boskoop.

 Image

In aanloop naar de Floriade 2022 in Almere gaat Debby iedere week op bezoek bij een inzender of tuinbouwgebied om een film impresssie te maken. Zo kwam zij ook op bezoek in Boskoop om een glimp van de “From Boskoop” inzending te filmen. Helma van der louw (coördinator From Boskoop inzending) en Jan de Vries (commissaris Floriade en inzender Boot&Dart) ontvingen haar in de prachtige Sortimentstuin Harry van de Laar. In dit filmpje leggen Helma en Jan uit waarom zij meedoen aan deze wereldtuinbouwtentoonstelling en waarom het belangrijk is dat “ From Boskoop” als grootste aaneengesloten tuinbouwgebied ook hier aanwezig moet zijn.

Wil je aansluiten bij deze mooie profilering van ons sierteeltgebied, je bedrijf en je product of plantconcept? Geef je dan op. Stuur een mail naar info@vanderlouw.info en wij nemen contact met je op.

De Floriade 2022 wordt gehouden van 14 april t/m 9 oktober 2022 in Almere. Een wereldtuinbouwtentoonstelling waar meer dan 2 miljoen bezoekers kunnen genieten van geur en kleur van bomen en planten , groenten en fruit.